Országos egészségügyi ifjúsági szervezetünk az elsősegélynyújtás korszerű és szakszerű oktatására törekszik széles körben, országszerte. Ennek érdekében életmentő tanfolyamokat és versenyeket szervez folyamatosan. Szakembereink és szakoktatóink szívesen oktatnak minden közoktatási és közművelődési intézményben. Klubfoglalkozásainkat az intézményeken kívül is, a fiatalok szabadidejét hasznosan kitöltve szervezzük meg. Felkérés alapján díjmentes előadásokat és tanfolyamokat szervezünk.

Ha az Önök településén vagy intézményében szükség van hasonló képzésre, illetve foglalkozásokra, kérem, jelezzék felénk! Utolérhetőségeink ugyanezen honlapon olvashatóak.

Szervezetünk az elsősegélynyújtás oktatására és modernizációjára egyaránt áldoz időt és energiát. Lehetőségeink végesek, de a lelkesedésünk határtalan. Így sok helyre és fiatalhoz jutunk el szakmai és szabadidős programjainkkal. Országos versenyeket (elsősegélynyújtó, egészségmegőrző, ifivezetői), várostörténeti vetélkedőket (városmóka), vezetőképző tréningeket, nyári táborozásokat (Ópusztaszeren, Balatonlellén, Visegrádon), ifjúsági találkozókat (Nyírbátorban, Tatán, Csillebércen) stb. szervezünk. A gyermek-, serdülő és ifjúsági társszervezetek rendezvényein egészségmegőrző programokat vagy állomást szervezünk. Minden ifjúsági kezdeményezésű programra (amelyre meghívnak) egyedi egészség- és életvédelmi programmal készülünk. Az elmúlt hónapokban nagy sikerrel szerepeltünk több rendezvényen is (Tatabánya, Debrecen, Kéménd [Szlovákia], Mezővári [Ukrajna] stb.). Az Önök rendezvényére is szívesen ellátogatunk egészségmegőrző programjainkkal. Várjuk jelentkezésüket!

Egyesületünk 2011-ben ötödik alkalommal adta ki az "Elsősegélynyújtás oktatási tematikája" oktatási segédanyagot. Ez a legkorszerűbb ismereteket tartalmazza. 2006-ban jelent meg az előző, negyedik kiadás.

Legújabb kiadású oktatási tematikánkat ajánljuk mindazok figyelmébe, akik az elsősegély-oktatásban részt vesznek, és egy modern, több megoldású helyzetfelismerő technikát szeretnének elsajátíttatni. A márciusban induló elsősegély-oktatói tanfolyamunkon (tovább) képezheti magát minden oktató és oktatójelölt. Az oktatói (tovább) képzésünkre még lehet jelentkezni!

A továbbiakban is várjuk érdeklődésüket, illetve ötleteiket az ifelore@ifelore.hu címen.

Szakmai munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánunk az egyesület vezetősége nevében!
Kozma Beáta szakmai vezető sk.