A Sérült Gyermekek Napja, a Magyarok Országos Gyűlése, a Tatai Minimaraton és a Mozgás éjszakája egészségügyi programjai szervezőinek és résztvevőinek köszönetet mondunk a kitartó és önzetlen segítségükért! A fent említett programjainkon több mint 46 ezer fő vett részt, míg a feladataink sikeres lebonyolításában 108 önkéntesünk és vezetőnk segédkezett! Ezúton is megköszönjük a munkájukat! A legutóbbi állatkerti gyermeknapon az elsősegélyjátszó-sátorunkat több mint ezren látták. Sok gyerek látta a fókabemutatót, a majmokat és sok-sok állatot élőben, valamint a civilek bemutatóit és játékait. Most a NATO-futásra és a hordágyfutásra készülünk. Ezzel a figyelemfelkeltő akcióval állítunk emléket az első világháború hőseinek, az életüket/egészségüket áldozó szanitéceknek. A vasárnapi NATO-futáson egy új versenyszámmal, a hordágyfutással tesszük emlékezetessé ezt a centenáriumi évfordulót.

Légy Te is életmentő! Keresd tanfolyamainkat és programjainkat!

Egyesületünk készül az őszi és téli oktatások megszervezésére, valamint a közösségi programjaitok egészségügyi biztosítására. Közeledik a Mosolygószeműek Karácsonya-programunk, amelyben közel 500 családnak fogunk gyűjteni új ajándékokat! Adományokra, önkéntes szervező- és szállítómunkára ez év decemberében is számítunk! Jövőre nemzetközi elsősegélyversenyt szervezünk, amelyek megtervezése elkezdődött. A versenyt a 18-36 éves korosztálynak szervezzük meg. Augusztusban ismét lesz főzőverseny és nemzeti találkozó is. Gyakoroljatok, hogy az a nemzetközi versenyre benevező csapataink tagjaiként üdvözölhessünk!

Kuruzslók kíméljenek! Ez volt a szanitécek jelmondata az 1914. évtől. Az egyesület elsősegélynyújtói 2018. évben büszkén vállalták fel ugyanezt, mivel vizsgázott és gyakorlott fiatal elsősegélynyújtók és szakemberek vannak a csapatunkban! Nálunk, aki egy embert megment az hős, de aki megment ezret az szakember/életmentő/ápoló! Legutóbb Mondok Lilian, csoportvezető elsősegélynyújtónk végzett sikeres újraélesztést Gyömrőn. Gratulálunk!!!

Közhasznúságunkat továbbra is megtartottuk! A küldöttgyűlésünk újabb programok, ifjúsági találkozók, elsősegély-oktatások és vezetői továbbképzések megszervezését valósítja meg.

Egyesületünk az iskolai közösségi szolgálatokhoz szükséges tájékoztatókat és tanfolyamokat folyamatosan tartja az önkéntes munkára jelentkező fiataloknak! Az önkéntes munka az iskolai közösségi szolgálatba (50 órás) beszámítható. A szerződéskötésre jelentkezni lehet képviselőnknél (Mihályi László: 20/973-7373, e-mail), illetve programjainkra önkéntesnek a programszervezőknél (ld. az Aktuális programok-menüpontban), valamint határon túli programjainkra ezen az ímélcímen!

Ha nem fizettél tagdíjat, akkor mielőbb rendezd! Emlékeztetőül: 18 éves korig 1.000 Ft, 19-25 éves 2.000 Ft/év! Befizethető átutalással (11991102-02155254), vagy készpénzben a vezetőknél. 2017. júliusától kérheted - rossz anyagi körülményeid miatt -, hogy tagdíjad közérdekű önkéntes munkával ledolgozhasd!


Tanulj, dolgozz önkéntesen!
Velünk eljuthatsz ifjúsági fesztiválokra; történelmi játékokra; nemzetközi versenyekre; városi, regionális vetélkedőkre stb.
Várunk életmentőnek! Jelenkezz egyesületünkbe és tanfolyamainkra!
Minden gyermek és ifjúsági elsősegélynyújtó csoportot civil közösségi és életmentő munkájában támogatunk!

IFELORE = Elsősegélynyújtók együtt egy jó csapatban!


IFELORE-közhasznú célokhoz keresünk támogatókat!
  • Alap- és emeltszintű elsősegély-tanfolyamok szervezéséhez
  • Oktató és ifivezetőképző tréningek lebonyolításához
  • 24 órás ügyeleti segélyszolgálat üzemeltetéséhez
  • A testékszerek és tetoválások veszélyeire figyelmeztető akcióhoz

    IFELORE = az egészség a jövő záloga!
    letölthető prospektusunk: prospektus2013.pdf