A révfülöpi országos elsősegélyverseny, az Olimpia éjszakája a Hősök terén, a gárdonyi vízimentő gyakorlat, a Tatai Minimarathon, az országos slambucfőző verseny és a NATO-futás közegészségügyi programjai szervezőinek és résztvevőinek köszönetet mondunk az önzetlen segítségükért! A fent említett programjainkon 21 ezer fő vett részt, sikeres lebonyolításában 91 önkéntesünk és vezetőnk segédkezett! Ezúton is megköszönjük a munkájukat! A legutóbbi CIVIL PARTNERSÉGGEL A BÉKÉÉRT!-programunkat több mint ötezren látták. Ezzel a figyelemfelkeltő akcióval állítunk emléket az első világháború áldozatainak, leginkább az ott életüket/egészségüket áldozó szanitéceknek. A 2018. évi budapesti NATO-futáson egy új versenyszámmal, a hordágyfutással (NATORUN StretcherRun) tesszük emlékezetessé ezt a centenáriumi évfordulót.

Légy Te is életmentő! Keresd tanfolyamainkat és programjainkat!

Egyesületünk készül az őszi és téli oktatások megszervezésére, valamint a közösségi programjaitok egészségügyi biztosítására. Közeledik a Mosolygószeműek Karácsonya-programunk, amelyben közel 1000 családnak fogunk gyűjteni új ajándékokat! Adományokra, önkéntes szervező- és szállítómunkára ez év decemberében is számítunk! Jövőre is lesz országos ifjúsági és nemzetközi elsősegélyverseny, amelyek megtervezése elkezdődött. A hazai versenyt a 10-14 éves korosztálynak szervezzük meg májusban, míg a nemzetközi versenyt 16 éven felülieknek. Augusztusban ismét lesz slambucfőző verseny is. Gyakoroljatok, hogy az országos/a nemzetközi versenyre benevező csapatok tagjaiként üdvözölhessünk!

Kuruzslók kíméljenek! Ez volt a szanitécek jelmondata az 1914. évtől. Az egyesület elsősegélynyújtói büszkén vállalják fel ugyanezt, mivel vizsgázott és gyakorlott fiatal elsősegélynyújtók vannak a csapatunkban! Csak szakszerű ellátást biztosítunk! Ezt jövőre kívánjuk felvenni jelmondatként, mindenkor emlékezve a képzett szanitécek életmentő bátorságára.

Közhasznúságunkat továbbra is megtartottuk! A küldöttgyűlésünk újabb programok, ifjúsági találkozók, elsősegély-oktatások és ifjúsági (ifi-) vezetői továbbképzések megszervezését pályázta és valósítja meg. Felajánljuk, hogy légy részese (ismét) közérdekű oktatási, közösségépítő, versenyszervező és életmentő munkánknak!

Egyesületünk az iskolai közösségi szolgálatokhoz szükséges tájékoztatókat és tanfolyamokat folyamatosan tartja az önkéntes munkára jelentkező fiataloknak! Az önkéntes munka az iskolai közösségi szolgálatba (50 órás) beszámítható. A szerződéskötésre jelentkezni lehet képviselőnknél (Mihályi László: 20/973-7373, e-mail), illetve programjainkra önkéntesnek a programszervezőknél (ld. az Aktuális programok-menüpontban), valamint határon túli programjainkra ezen az ímélcímen!

Ha nem fizettél tagdíjat, akkor mielőbb rendezd! Emlékeztetőül: 18 éves korig 1.000 Ft, 19-25 éves 2.000 Ft/év! Befizethető átutalással (11991102-02155254), vagy készpénzben a vezetőknél. 2017. júliusától kérheted - rossz anyagi körülményeid miatt -, hogy tagdíjad közérdekű önkéntes munkával ledolgozhasd!


Tanulj, dolgozz önkéntesen!
Velünk eljuthatsz ifjúsági fesztiválokra; történelmi játékokra; nemzetközi versenyekre; városi, regionális vetélkedőkre stb.
Várunk életmentőnek! Jelenkezz egyesületünkbe és tanfolyamainkra!
Minden gyermek és ifjúsági elsősegélynyújtó csoportot civil közösségi és életmentő munkájában támogatunk!

IFELORE = Elsősegélynyújtók együtt egy jó csapatban!


IFELORE-közhasznú célokhoz keresünk támogatókat!
  • Alap- és emeltszintű elsősegély-tanfolyamok szervezéséhez
  • Oktató és ifivezetőképző tréningek lebonyolításához
  • 24 órás ügyeleti segélyszolgálat üzemeltetéséhez
  • A testékszerek és tetoválások veszélyeire figyelmeztető akcióhoz

    IFELORE = az egészség a jövő záloga!
    letölthető prospektusunk: prospektus2013.pdf