Megkezdődött az adó egy százalékának gyűjtése. Mindenkinek köszönjük, aki egyesületünket támogatja. A NAV által a 2017. évben egyesületünknek átutalt 154 ezer Ft összegből több helyen elsősegély-oktatásokat és -bemutatókat, illetve egy országos versenyt szerveztünk. Szükségünk van minden, az életmentés terén elkötelezett adózó segítségére! Adószámunk: 18079052-1-42. Adj 1% esélyt az életmentőknek!

Egyesületünket nem támogatják külföldről, mindez már az 1952.09.12-ei kezdetek óta így volt/van! Így az IFELORE Egyesület nem számít külföldről támogatott szervezetnek!

Köszönetet mondunk a 2016-2017. évben támogatóink közé bekerült cégnek/intézményeknek: InHand Kft./Géza Norbert Plexi Design 2004 (Taksony), Menta Gyógyszertár (Tatabánya), Alföldi Tej ÉB Kft. (Székesfehérvár), Budapesti Atlétikai Szövetség (Budapest), Vakációtábor (Révfülöp), Innomed Medical Zrt. (Budapest), Ázsió Könyvelő Kft. (Budapest), Kőrösi Csoma S. Kőbányai Kulturális Központ és Pesterzsébet önkormányzatának. Támogatásukra a továbbiakban is számítunk!

Szakmai támogatást kapunk a Magyar Pedagógiai Társaságtól (MPT). Egyesületünk nevelési és mozgalompedagógiai munkáját segítik. Az IFELORE is közreműködik az MPT programjainak szervezésében. A társaság mozgalompedagógiai programjainak lebonyolítását segítjük! A legutóbbi, a Budapesti Szent István parkban megrendezett (2017. április 22.), A Gyermekbarátok megalakulásának 100. évfordulóját megünneplő közös eseményünkön civil partnerként eleveníthettük fel az elmúlt évszázad legfontosabb ifjúság-mozgalmi eseményeit. Mindezt játékos, memóriafelelevenítő és rajzos formában is.

Az tavalyi ifivezető-képző tréningünk a Komárom-Esztergom megyei Héregen, novemberben volt megrendezve. A legutóbbi Gárdonyban július közepén. A képzés a legfiatalabb vezetőink irányítása mellett folyt. Közös főzés és vízimentő gyakorlat is volt a kétnapos programon. A vasárnapi eseményekre több felnőtt vendégünk is volt. Így Csongi a vízen tette otthonossá a csapatunkat. Dolgos, fiatal és vidám társaság gyűlt össze ezekre a közös hétvégékre, ahonnan élményekkel és új barátságokkal térhettünk haza.

Az elmúlt években Ópusztaszeren táboroztunk, ahol jurta és nádkunyhó volt a lakhelyünk. Volt lehetőség nádazni, tapasztani, kecsketejet inni, szabadban és cserépedényben főzni, falumúzeumot látogatni, történelmi versenyezni stb. Terveink szerint így lesz ez a 2018. évben is. Minden érdeklődőt várunk! Ekkor erdei zuhanyzót építünk, cserépharangban főzünk (mint a honfoglaló elődeink), nyulat sütünk, illetve vad gyümölcsöket és gyógynövényeket tanulunk gyűjteni.

Az éves szakmai programjaink sikeres végrehajtásához az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Együttműködési Alap 2017. évi pályázatán 816 ezer forint pályázati összeget nyert el egyesületünk. Ezt az összeget az oktatások minőségének fejlesztésére, az oktatófelszereléseink modernizálására és a gyakorlati kellékeink bővítésére használjuk fel!