Ismét megkezdődik az adó egy százalékának gyűjtése. A NAV által a 2020. évben egyesületünknek átutalt 198 ezer Ft összegből elsősegély-oktatásokat és bemutatókat, illetve több helyen közegészségügyi és egészségmegőrző programot szerveztünk. Köszönjük az 1%-os felajánlásokat!
Adószámunk: 18079052-1-42. Adj 1% esélyt az életmentőknek!

Egyesületünket nem támogatják külföldről, mindez már az 1946.06.02-i kezdet, illetve az 1995.09.30-i egyesületi alapítás óta így volt/van! Ezáltal az IFELORE Egyesület nem számít külföldről támogatott szervezetnek!

Köszönetet mondunk a 2019-2020. évben támogatóink közé bekerült cégnek/intézményeknek: KM Kristály Gyógyszertár (Győr), Menta Gyógyszertár (Tatabánya), Innomed Medical Zrt. (Budapest), Mikron Invest Kft. (Budapest), Kőrösi Csoma S. Kőbányai Kulturális Központ, illetve Kőbánya és Pesterzsébet Önkormányzata. Köszönet még sok pártoló és egyesületi tagunknak illetve önkéntesünknek, mert a segítségük fontos fennmaradásunkhoz! Támogatásukra a továbbiakban is számítunk!

Szakmai támogatást kapunk a Magyar Pedagógiai Társaságtól (MPT). Egyesületünk nevelési és mozgalompedagógiai munkáját segítik. Az IFELORE is közreműködik az MPT programjainak szervezésében. A társaság ifjúság-mozgalompedagógiai programjainak lebonyolítását segítjük! A legutóbbi, a Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton megrendezett, s az Úttörővasút átadásának 71. évfordulóját megünneplő közös eseményünkön ifjúsági szervezeti partnerként eleveníthettük fel az hét évtized emlékezetes ifjúság-mozgalmi eseményeit.

Az előző ifivezető-képző tréningünk a Fejér megyei Gárdonyban volt megrendezve, majd a nyáron Tatán, az ősszel Nagykovácsiban találkoztunk. A programok a járványügyi szabályok tejes betartásával valósultak meg. Közös főzés, túrázás és testedzés is volt a kétnapos programon.

Az elmúlt években Ópusztaszeren, Velencén és Révfülöpön táboroztunk. Lakhattunk nádkunyhóban, jártunk madárlesen, s hajókáztunk a magyar tengeren. Volt lehetőség nádazni, tapasztani, kecsketejet inni, szabadban és cserépedényben főzni, falumúzeumot látogatni, strandolni, dinnyeevő versenyezni, vonatozni stb. Az ifivezetők tervei szerint: ezentúl a nyári tábort csak a Balatonhoz (naaaa Velencei tóhoz is jó) szervezzük! Sokat strandoljunk majd, és jó csapatot kovácsoljunk össze!