Kérjük önkénteseinket, hogy az Egyesületünk rendezvényeire a kapott narancssárga IFELORE láthatósági mellényben érkezzenek. Akinek van pólója, az is használható a mellénnyel együtt.
Ha nincs egyik sem, kérjük ezt jelentkezéskor jelezni! Ekkor egyszínű, minta nélküli fehér póló kell!
Rendezvényeinkre a jelentkezési határidőt jelezzük, ha mégsem: a program kezdete előtt 10 nappal.
Az Egyesület a változtatás jogát fenntartja.


2019. október 20. (vasárnap) 9:00 - 14:30
NATO-futás (Történelmi váltófutás)
Helyszín: Budapest, Vérmezõ - Attila út - Budai Váralagút - Bem rakpart - budai alsó rakpartok - Apród u. - Lánchíd u. - Budai Váralagút - Attila út. A 4 km-es a Budai Váralagút előtt jobbra a Palota úton jut el az Apród utcáig, s úgy tovább.
Szervező: Budapesti Atlétikai Szövetség (Sátor László), NATO, IFELORE (Mihályi László, 20/973-7373)
Részletek: tizennegyedik alkalommal lesz megrendezve közös programunk. Egyesületünk 10 helyen fix, és több kerékpáros elsősegélypontot szervez, valamint a célban, a Vérmezőn egyesületi sátrat rendez be. A mi sátorunknál lesz majd újraélesztési gyakorlat, memóriajáték, játékos és elméleti feladatok, meleg tea és finom süti. Várjuk jelentkezésedet közösségi szolgálatra, elsősegélynyújtónak, illetve futókét, vagy látogatóként! További tájékoztató olvasható: http://www.natofutas.hu.
Reggeli szervezői találkozás: 8:45-kor a rajt személyzetével, a többiekkel 9:00-9:30-ig a metró Széll Kálmán téri kijáratának bal oldalán.
Civil partnerséggel a békéért!