Következő programunk: 2024. június 1-2. - Budapest OPEN - nemzetközi atlétikai bajnokság - elsősegély-ügyelet; 2024. június 14. - A mozgás éjszakája - elsősegély-ügyelet; 2024. június 22. - Családi nap - elsősegély-ügyelet
 Adószámunk: 18079052-1-42rendelkező nyilatkozat az 1%-ról 

Alapfokú elsősegély-tanfolyam, tréning és vizsga, 2011. március 4-5. (péntek-szombat)

Az idei év első, alapfokú elsősegélynyújtó képzésére szép számmal érkeztek jelentkezők az ország több pontjáról. Ahol a felkészült és remek előadóinknak köszönhetően egy, az alapfoknál jóval emeltebb és átfogóbb tanfolyamon vehettek részt. Majd a szombat esti órákban, frissen szerzett vagy éppenséggel felújított tudásukkal felvértezve, kellő mennyiségű gyakorlás után minden jelentkező sikeres vizsgát tett.
Az együtt töltött két nap természetesen nem csak a tanulásról és tapasztalatcseréről szólt. Új barátságok köttettek, és régiek elevenedtek fel, és néha a tanulást és a barátkozást is megszakította egy jó nagy adag, gőzölgő virsli elfogyasztása.
Bizton állíthatom, hogy a tanfolyamon részt vett fiúk, lányok határozott, képzett, és remek elsősegélynyújtók. Remélem, eme tudással felvértezve viszont látjuk őket az egyesület tavaszi és nyári ügyeletein, szabadidős programjain.

Ezúton mondanék köszönetet a remek oktatói munkáért és a rengeteg segítségért a magam, és a vezetőség nevében, a teljesség igénye nélkül:
Kiss Mártonnak, Sas Balázsnak, Kozma Beátának, Csóré Nikolettnek, Tóth Ágnesnek, és természetesen Csilajnak!

Gyere el te is!