Következő programunk: 2024. április 14. - Pólus-futás; 2024. április 28. - Jótékonysági sport- és családi nap - Belián gyógyulásáért; 2024. május 4. - Küldöttgyűlés
 Adószámunk: 18079052-1-42rendelkező nyilatkozat az 1%-ról 

8. Kőbányai kerékpáros nap, 2010. október 16.

A 8. Kőbányai kerékpáros napi ügyelet sikeresen befejeződött. Az időjárás kegyes volt a kerékpárosokhoz és a szervezőkhöz is, kellemesen meleg őszi idővel viszonozta lelkesedésüket és munkájukat.
A rendezvény jó hangulatban, és szerencsére balesetmentesen zajlott le. A kicsik s nagyok közel száz elsősegélyes totót töltöttek ki, szereztek fontos egészségügyi ismereteket, az ügyesebbek pedig hasznos ajándékokat nyerhettek köszönhetően a lányok szorgos munkájának.
Több, mint negyven főn végeztünk egyszerű egészségügyi felméréseket, és láttuk el hasznos tanáccsal az egészséges életmóddal és helyes táplálkozással kapcsolatban.
Kiss Marci és Horváth Norbert kedves és szakszerű előadásának köszönhetően ötven gyermek és felnőtt sajátíthatta el az alapvető, modern életmentő technikákat. Megismerkedhettek a hagyományos újraélesztéssel s az automata defibrillátor használatával is.
Köszönjük azoknak, akik önkéntes munkájukkal hozzájárultak az ügyelet gördülékeny lebonyolításához, és a szervezőknek is, akik ehhez kényelmes hátteret biztosítottak.