Következő programunk: 2024. június 22. - Családi nap - elsősegély-ügyelet; 2024. augusztus 17-20. - Magyarok Országos Gyűlése (MOGY) - elsősegély-ügyelet
 Adószámunk: 18079052-1-42rendelkező nyilatkozat az 1%-ról 

Szakmai információ

Egyesületünk arra törekszik, hogy az elsősegélynyújtás "világát" közelebb hozza minden korosztály számára - országszerte - az elsősegélynyújtás szakszerű oktatásán keresztül.

Szakembereink a legfrissebb eljárásrendek és szakmai protokollok alapján oktatnak és tartanak elsősegélynyújtás-tanfolyamokat (beleértve a helyszín biztonságos megközelítését, sebek/vérzések/törések ellátását, eszméletlen sérült vizsgálatát és ellátását, újraélesztést, légúti idegentest eltávolítását), amelyekkel az életben bármikor találkozhatunk és ezen ismeretekkel a "tarsolyunkban" akár életet is menthetünk!

A fiatalok számára lehetőséget biztosítunk az elsősegélynyújtás, balesetmegelőzés és újraélesztés aspektusaival, folyamataival történő megismerkedésre, hogy ezen módszerek alkalmazása a való életben ne jelentsen akadályt számukra.

A tanfolyamok lebonyolítása és oktatása mellett nagy szerepet töltünk be a különböző kisebb és nagyobb volumenű rendezvények (pl. Old Lake Man) megfelelő szintű egészségügyi biztosításában is.

A rendezvényeken felállított egészségmegőrző sátor lehetőséget biztosít a gyermekek részére - játékos feladatokkal, egészségmegőrző feladványokkal (matricák, színezők) -, valamint a felnőttek számára, hogy információt szerezhessenek egészségügyi állapotukról (vérnyomás, vércukorszint, testtömegindex - BMI, Body Mass Index - stb...).

Mindemellett, a felsőfokú intézmények egészségügyi és orvostanhallgatói is részt vehetnek tanfolyamainkon.

Az oktatási anyagok, segédletek mindenki számára elérhetőek.

Tanfolyamaink folyamatosan indulnak, amelyekre várjuk szíves jelentkezésüket!

Kérdéseikkel, ötleteikkel forduljanak bizalommal hozzánk ezen a címen.

Szakmai munkájukhoz sok erőt és egészséget kívánunk az Egyesület Vezetősége nevében!

Sarok Máté
szakmai vezető sk.